25ste werkjaar Heemkring Oostkamp

2024 wordt ons 25ste werkjaar en dat willen we niet onopgemerkt laten voorbijgaan! Het is fijn om te zien dat een trouw en groeiend ledenbestand de interesse en motivatie deelt om aandacht te hebben voor de lokale Oostkampse geschiedenis.

Om je te danken voor je steun, vullen we het jaarprogramma voor 2024 aan met enkele bijzondere initiatieven! We beginnen met de aankondiging van een feestelijk biertje dat even uniek is als HKO zelf. Bij je lidkaart krijg je een waardebon voor een grote fles Merlet bier van 75 cl. Deze fles zal niet in de handel verkrijgbaar zijn, het is dus echt een verzamelding dat je moet gedronken hebben.

Het Merlet bier is een amberkleurige doordrinker, gebrouwen met respect voor de traditie van de ‘Spéciale Belge’, gekenmerkt door een zachte zoetheid van karamel en biscuit. Lichte toetsen van noten, sinaasappel, peer en peper en een droge afdronk. Het is een eenmalige productie en is houdbaar tot eind 2025.

Afhaalmomenten fles Merlet

Na betaling van het lidgeld ontvang je samen met de nieuwsbrief van maart je lidkaart en een bon voor de fles Merlet. Hiermee kan je op de volgende momenten de fles ophalen in Erfgoedmolen De Wieke, Brugsestraat 9:

Ook de volgende activiteiten en publicaties staan al gepland voor 2024: